App’en ‘Babytegn for alle’ kan forøge og styrke børns sproglige udvikling og gøre det endnu lettere at kommunikere med det lille barn, før barnet kan tale. Babytegn kan bruges fra barnet er 6-9 måneder gammelt og frem til det taler flydende.

Om Babytegn for alle:

Babytegn for alle hjælper forældre til at kommunikere med deres babyer. Den indeholder 320 tegn, som alle kan lette kommunikationen med de små børn. I den periode, hvor børnene forstår hvad der siges, men ikke selv formår at svare med ord (fra barnets 6. måned og frem), kan de bruge tegn i stedet. Al forskning på området viser, at tegnene kan være med til at fremme barnets sprogudvikling og ikke mindst knytte tættere bånd til barnet.

Hvorfor netop benytte Babytegn for alle?

Udover at Vibeke Manniche, læge og phd, anbefaler brugen af babytegn til alle babyer fra de er 5-6 måneder gamle, er det også påvist at brugen af babytegn: Fremmer barnets sprog Øger den følelsesmæssige tilknytning Mindsker frustrationer hos barnet Giver barnet mulighed for at udtrykke behov og ønsker lettere Mindsker risikoen for bid og vold Gør barnet gladere og kvikkere

Hvad indeholder app’en?

320 forskellige videoer med babytegn
Kategorisering af babytegn
Mulighed for at gemme udvalgte babytegn under foretrukne
En særlig quiz funktion, der giver mulighed for at sætte barnets tegn-kundskaber på prøve
Mulighed for at optage egne babytegn

Download app'en nu via dette link.