Nyheder

Desc

16 varer

Vis som Gitter Liste
pr. side
 1. Anna drømmer reklame
  98,00 kr
  Anna drømmer

  En søvndyssende børnebog, som får barnet til at sove. Bogen benytter sig af velkendte og simple afspændingsteknikker, samt effektive råd, som hjælper søvnen godt på vej.

  Kan også købes som E-bog - Klik her

  Læs mere
 2. Babytegn - En håndbog
  199,00 kr
  Babytegn - En Håndbog

  Babytegn er særligt værdifuldt for at forebygge konflikter og mobning. Det kan med fordel bruges såvel derhjemme som i dagpasningen.

  Læs mere

 3. Bogpakke
  Tilbudspris 300,00 kr Normalpris 374,00 kr
  Bogpakke: Børn

  Vil du gerne blive klogere på børn? Få fingrene i bogpakken med "Baby tegn" og "Baby søvn" et helt fantastisk tilbud til dig der ønsker mere viden og forståelse indenfor børn. 

  Læs mere
 4. dødvande
  249,00 kr
  Dødvande

  Lægen Anna Storm er for en stunde flyttet til Aarhus, hvor hun arbejder som børnelæge. Igen sættes hendes lægekunst atter på en prøve og denne gang er det tæt på at gå helt galt.

  Læs mere
 5. Faber-Castell farveblyanter
  149,95 kr
  Faber-Castell farveblyanter 12 stk.

  Kan man nogensinde få for mange farveblyanter? Gør et kup og køb en æske med 12 akvarel farveblyanter fra Faber-Castell. Med det velkendte trekantede gummigreb for komfort.

  Læs mere
 6. Fedt Nok - Grøn
  249,00 kr
  Fedt nok - hjælp det overvægtige barn

  Syv ud af ti forældre til overvægtige børn, kan slet ikke se at deres barn er overvægtigt. Måske er du en af dem? Med denne bog er der hjælp at hente. 

  Læs mere
 7. Hjerteløs
  149,00 kr
  Hjerteløs

  Hjerteløs er fjerde krimi i serien om Anna Storm. Denne gang tager hun på ferie til Indien, men rejser går ikke som forventet, da et dødsfald vender op og ned på det hele. 

  Læs mere
 8. Hverdagens Psykopater - mennesker der skader andre
  249,00 kr
  Hverdagens psykopater - mennesker der skader andre

  ”Hverdagen psykopater” sætter fokus på mennesker, du møder i din dagligdag som kollega, ægtefælle eller på TV. Bogen beskriver også kriminelle og andre afvigeres adfærd og forsøger at give indblik i en forbryders hjerne.

  Læs mere
 9. Hverdagens Psykopater 2 - ofrene fortæller
  249,00 kr
  Hverdagens psykopater 2 - ofrene fortæller
  Hvordan er hverdagen med en psykopatisk mand for kvinden ved hans side? Det får vi udfoldet i fem nervepirrende fortællinger fra kvinder, der lod sig vikle ind i farlig forhold. Læs mere
 10. Høflighed uden grænser
  299,00 kr
  Høflighed uden grænser
  "Høflighed uden grænser” handler om, hvordan vi behandler hinanden og navnlig om, hvordan vi taler til hinanden. Den måde, vi bruger sproget på, hænger tæt sammen med, hvad der i øvrigt foregår i samfundet. Læs mere
 11. Lærebog i Øjensygdomme
  349,00 kr
  Lærebog i Øjensygdomme
  Faglitterær bog målrettet medicinstuderende og andre studerende, samt færdiguddannede fagprofessionelle inden for øjen' og synsområdet, herunder sygeplejersker og optikere. Læs mere
 12. Medicin der dræber
  249,00 kr
  Medicin der dræber

  Medicin, der dræber er en fiktiv historie om læger og medicinalindustrien. Efter en række mystiske dødsfald ryster et stort medicinalfirma og truer forretningen. Korruption, grådighed, ekstrem kontrol og overvågning af medarbejderne, også reelle forretningsmetoder anvendes.

  Læs mere
 13. Sådan takler du
  199,00 kr
  Sådan takler du den danske mand
  Forfatteren Henrik Day Poulsen har tidligere skrevet bestselleren ”Hverdagens psykopater – mennesker der skader andre”. I denne bog finder han dog den mere humoristiske side frem og slår fast, at der er tale om variationer af mandetyper og ikke psykiatriske diagnoser. Læs mere
 14. sådan takler du den danske mand
  59,00 kr
  Sådan takler du den danske mand (E-BOG)
  Forfatteren Henrik Day Poulsen har tidligere skrevet bestselleren ”Hverdagens psykopater – mennesker der skader andre”. I denne e-bbog finder han dog den mere humoristiske side frem og slår fast, at der er tale om variationer af mandetyper og ikke psykiatriske diagnoser. Læs mere
 15. sov_godt
  25,00 kr
  Sov godt med Dr. Manniche - Lydbog

  Savner du også en god nats søvn, der får dig til at være frisk dagene efter? Prøv denne effektive lydbog, som på små 6 minutter får dig til at sove trygt og godt hele natten lang. 

  Lydfilen kan nu også købes på CD-ROM.

  Læs mere
 16. Web design sketchbook
  120,00 kr
  WEB DESIGN SKETCHBOOK

  WEB DESIGN SKETCHBOOK - et uundværligt værktøj til webdesigneren. Visualiser og skitser hurtigt dine designs på pixeleret papir og bevar samtidig et nøjagtigt proportionelt overblik over størrelsesforholdet.

  Læs mere
Desc

16 varer

Vis som Gitter Liste
pr. side
To Top