Børnemad 2 - en kogebog for familien

af Vibeke Manniche

Sund mad behøver ikke være kedeligt! "Børnemad ­en kogebog for familien" giver dig 90 moderne opskrifter, som selv de mest kræsne børn vil spise. Madlavning skal være sjovt og lækkert og det er det bestemt med denne bog som guide.

 

Sund mad som børn gider at spise! "Børnemad ­ en kogebog for familien" fortsætter hvor den populære "Børnemad en kogebog for forældre" slap. Kogebogen indeholder 90 moderne opskrifter, som de fleste børn og deres forældre vil kunne lide.

Kogebogen indeholder retter med fisk, fjerkræ, kød samt grønne salater, vegetarretter samt brød. Gode, sunde og lette retter.

Nøgleordene i udvælgelsen af opskrifterne er:

  • Børnevenlige
  • Lette og hurtige at lave
  • Billige
  • Sunde

Bogen indeholder gode råd om kræsenhed og hvordan vi kommer det til livs, ligesom der også er gode råd om bevægelse, motion samt forebyggelse af overvægt. Sidst men ikke mindst drøftes betydningen af mælk for barnets helbred ­ på godt og ondt. Mælk er en del af dansk madkultur, selv om nyere forskning viser, at mælk ikke giver børnene stærkere knogler.

Bag kogebogen står mor og datter, Vibeke og Mai, som i mange år har stået side om side i køkkenet. Fra Mai var 2 år gammel var hun reel en hjælp i køkkenet. Nogle vil sige, at mor havde brug for hjælp! Nu deler de deres gode opskrifter med andre familier.

Vibeke Manniche er kendt læge, som blandt andet er forfatter til bogen "Alt om barnet" og har desuden medvirket i talrige indslag i medierne. Mai er den kendte smykkedesigner bag JEWLSCPH.

 

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Børnemad 2 - en kogebog for familien
Din bedømmelse