Forfattere

Desc

48 varer

Vis som Gitter Liste
pr. side
 1. Bogpakke - Anna Storm
  Tilbudspris 599,00 kr Normalpris 899,00 kr
  Alle krimier om Anna storm - af forfatter Vibeke Manniche

  En god krimi til de mørke efterårsdage? Køb hele krimiserien om og med børnelægen Anna Storm, der alle signeres af forfatteren Vibeke Manniche.

  Læs mere
 2. Alt du skal vide
  198,00 kr
  Alt du skal vide - Ønsker til mine efterladte

  Bogen alle bør udfylde, så de efterladte kan få en hjælpende og kærlig hånd gennem de praktiske forhold i den sorgfulde og svære tid efter dødsfaldet. 

  Kan også købes som E-bog - klik her

  Læs mere
 3. Alt om barnet
  299,00 kr
  Alt om Barnet

  Nyudgivelse - komplet revideret og opdateret. ALT OM BARNET, klassikeren til enhver familie. I bogen finder du svar på et væld af de spørgsmål, som naturligt dukker op i forbindelse med en graviditet, fødsel og barnets opvækst.

  Kan også købes som E-bog - Klik her

  Læs mere
 4. Anna drømmer reklame
  98,00 kr
  Anna drømmer

  En søvndyssende børnebog, som får barnet til at sove. Bogen benytter sig af velkendte og simple afspændingsteknikker, samt effektive råd, som hjælper søvnen godt på vej.

  Kan også købes som E-bog - Klik her

  Læs mere
 5. Baby- og Børnetegn
  75,00 kr Fra 20,00 kr
  Baby- og børnetegn

  "Baby- og børnetegn" er en fyldestgørende introduktion til at lære de grundlæggende tegn. Babytegn fremmer den sproglige udvikling og kan mindske frustratioerne, når babyens eller barnets ord endnu ikke slår til.

  Læs mere
 6. Babytegn - En håndbog
  199,00 kr
  Babytegn - En Håndbog

  Babytegn er særligt værdifuldt for at forebygge konflikter og mobning. Det kan med fordel bruges såvel derhjemme som i dagpasningen.

  Læs mere

 7. Bogpakke
  Tilbudspris 300,00 kr Normalpris 374,00 kr
  Bogpakke: Børn

  Vil du gerne blive klogere på børn? Få fingrene i bogpakken med "Baby tegn" og "Baby søvn" et helt fantastisk tilbud til dig der ønsker mere viden og forståelse indenfor børn. 

  Læs mere
 8. Bogpakke: Hverdagens Psykopater
  Tilbudspris 350,00 kr Normalpris 498,00 kr
  Bogpakke: Hverdagens Psykopater

  "Hverdagens Psykopater" hvordan spotter man dem? Dette kan du blive klogere på i denne bogpakke, hvor du får bog 1 og 2, som dækker over b.l.a. mennesker, du møder i din dagligdag som kollega, ægtefælle eller på TV. 

  Læs mere
 9. Børnemad 2
  98,00 kr
  Børnemad 2 - en kogebog for familien

  Sund mad behøver ikke være kedeligt! "Børnemad ­en kogebog for familien" giver dig 90 moderne opskrifter, som selv de mest kræsne børn vil spise. Madlavning skal være sjovt og lækkert og det er det bestemt med denne bog som guide.

   

  Læs mere
 10. Børns Søvn - Din lille sovetryne
  249,00 kr
  Børns søvn - din lille sovetryne

  Gode sovevaner føres med ind i voksenlivet, men det samme gælder også for søvnproblemer. Derfor kan forældre skænke børnene en stor gave ved i barndommen at fremelske og sikre gode sovevaner.

  Læs mere
 11. den sidste
  100,00 kr
  Den sidste vilje
  Den sidste vilje Læs mere
 12. Det elsk-værdige barn
  Det elsk-værdige barn - Pjece

  I pjecen, som er beregnet til uddeling blandt dagpasningens forældre, tages der fat i fællesskabets regler, herunder hvorfor høflighed, venlighed, rummelighed og hjælpsomhed er så vigtige egenskaber hos børn.

  Læs mere
 13. Det stille barn
  100,00 kr
  Det stille barn

  På børneafdelingen kommer en fatal fejl til at koste et barn livet. Det viser sig, at barnet ikke er død af naturlige årsager, og jagten på sandheden kommer næsten til at koste Anna livet.

  Læs mere
 14. dødvande
  249,00 kr
  Dødvande

  Lægen Anna Storm er for en stunde flyttet til Aarhus, hvor hun arbejder som børnelæge. Igen sættes hendes lægekunst atter på en prøve og denne gang er det tæt på at gå helt galt.

  Læs mere
 15. emildrommer
  25,00 kr
  Emil drømmer - få dit barn til at sove

  Få børnene til at sove sødt med lydbogen "Emil Drømmer", som benytter sig af velkendte og simple afspændingsteknikker, samt få men effektive råd, som hjælper søvnen godt på vej.

  Læs mere
 16. Fedt Nok - Grøn
  249,00 kr
  Fedt nok - hjælp det overvægtige barn

  Syv ud af ti forældre til overvægtige børn, kan slet ikke se at deres barn er overvægtigt. Måske er du en af dem? Med denne bog er der hjælp at hente. 

  Læs mere
 17. Hjerteløs
  149,00 kr
  Hjerteløs

  Hjerteløs er fjerde krimi i serien om Anna Storm. Denne gang tager hun på ferie til Indien, men rejser går ikke som forventet, da et dødsfald vender op og ned på det hele. 

  Læs mere
 18. Cover
  149,00 kr
  Hvad skal vi ha' til aften i dag?

  Svært ved at finde på aftenmenuen? Bare rolig der er hjælp at hente med "Hvad skal vi ha' til aften i dag?" som afspejler den mad, som helt almindelige danskere spiser og inspirerer hinanden med hver dag.

  Læs mere
 19. Hverdagens Psykopater - mennesker der skader andre
  249,00 kr
  Hverdagens psykopater - mennesker der skader andre

  ”Hverdagen psykopater” sætter fokus på mennesker, du møder i din dagligdag som kollega, ægtefælle eller på TV. Bogen beskriver også kriminelle og andre afvigeres adfærd og forsøger at give indblik i en forbryders hjerne.

  Læs mere
 20. Hverdagens Psykopater 2 - ofrene fortæller
  249,00 kr
  Hverdagens psykopater 2 - ofrene fortæller
  Hvordan er hverdagen med en psykopatisk mand for kvinden ved hans side? Det får vi udfoldet i fem nervepirrende fortællinger fra kvinder, der lod sig vikle ind i farlig forhold. Læs mere
 21. Høflighed uden grænser
  299,00 kr
  Høflighed uden grænser
  "Høflighed uden grænser” handler om, hvordan vi behandler hinanden og navnlig om, hvordan vi taler til hinanden. Den måde, vi bruger sproget på, hænger tæt sammen med, hvad der i øvrigt foregår i samfundet. Læs mere
 22. Iværksat af kvinder
  249,00 kr
  Iværksat af kvinder

  Dette er bogen til dig der går rundt med en lille eller stor iværsætter i maven og ønsker at blomstre, fordi vi KAN! Bogen indeholder iværksætterråd, samt en lang række praktiske vejledninger, der vil hjælpe dig godt på vej i dit nye liv.

   

  Læs mere
 23. Levende dukker
  98,00 kr
  Levende dukker - sexismens genkomst

  I "Levende dukker" sætter Natasha Walter et knivskarpt og befriende spotlys på den seksualiserede kultur, som piger og kvinder er ofre for i dag. Frihed, ligestilling og fri abort – var noget af det kvindebevægelsen kæmpede for, og der er er sket fremskridt på visse fronter, men.. 

  Læs mere
 24. Lærebog i Øjensygdomme
  349,00 kr
  Lærebog i Øjensygdomme
  Faglitterær bog målrettet medicinstuderende og andre studerende, samt færdiguddannede fagprofessionelle inden for øjen' og synsområdet, herunder sygeplejersker og optikere. Læs mere
 25. Medicin der dræber
  249,00 kr
  Medicin der dræber

  Medicin, der dræber er en fiktiv historie om læger og medicinalindustrien. Efter en række mystiske dødsfald ryster et stort medicinalfirma og truer forretningen. Korruption, grådighed, ekstrem kontrol og overvågning af medarbejderne, også reelle forretningsmetoder anvendes.

  Læs mere
 26. Når mågerne flyver baglæns
  198,00 kr
  Når mågerne flyver baglæns

  I 18 noveller ser Synnøve Søe ærligt og loyalt på verden, som den tager sig ud for det skrøbelige sind. Det er stærke og nødvendige historier om mennesker, vi alle på et eller andet tidspunkt i livet vil møde, arbejde med eller er tæt på som pårørende. Måske er vi dem ligefrem selv!

  Læs mere
 27. Det elsk-værdige barn
  Nærvær - Styrker barnets trivsel - pjece

  ”Nærvær – styrker barnets trivsel” . Pjecen er henvendt til forældre og er ligesom vores andre populære pjecer tænkt som en understøttelse af jeres dialog og samarbejde med forældrene. Pjecen indeholder gode råd om bl.a. nærvær, smartphones, tøffetid, ferier/fridage og højtlæsning.

  Læs mere
 28. PERSONLIG RÅDGIVNING om dit barns søvn - Telefonkonsultation
  599,00 kr
  PERSONLIG RÅDGIVNING om dit barns søvn - Telefonkonsultation

  30 minuntters telefonisk søvnkonsultation af læge og søvnekspert Vibeke Manniche.

  Læs mere
 29. Søvnrådgivning
  299,00 kr
  PERSONLIG RÅDGIVNING om dit barns søvn ved Vibeke Manniche - Email konsultation

  Personlig rådgivning på mail om dit barns søvn af Vibeke Manniche

  Læs mere
 30. PERSONLIG RÅDGIVNING om din søvn
  599,00 kr
  PERSONLIG SØVNRÅDGING for voksne - Telefonkonsultation

  God søvn er grundlaget for en god dag - det gælder for alle. Få en personlig søvnkonsultation og få styr på din nattesøvn.

  Læs mere
 31. babytegn-og børnetegn mini
  149,00 kr
  PLAKAT - Babytegn-og børnetegn mini

  Med denne plakat får du 6 babytegn der hjælper dig til bedre at forstå dit barn.

  Læs mere
 32. Det elsk-værdige barn
  149,00 kr
  PLAKAT - Bevægelse og motion (Tænk det ind i hverdagen)

  Få insirayion og hjælp til mere bevægelse og leg i hverdagen, med denne plakat er der god hjælp og hente. 

  Læs mere
 33. Det elsk-værdige barn
  149,00 kr
  PLAKAT - Det elsk-værdige barn

  Plakaten er beregnet til uddeling blandt dagpasningens forældre, der tages fat i fællesskabets regler, herunder hvorfor høflighed, venlighed, og hjælpsomhed er så vigtige egenskaber hos børn.

  Læs mere
 34. plakat
  149,00 kr
  PLAKAT - Din søvn er super vigtig

  God søvn er grundlaget for en god dag - det gælder for alle. En god nats søvn gør at du lærer bedre, vokser bedre, bliver gladere samt får færre konflikter i hverdagen Denne plakat er målretttet skolebørn. 

  Læs mere
 35. godnat søvn-råd
  149,00 kr
  PLAKAT - Godnat, gode søvn-råd

  Så kommer efterfølgeren til vores populære plakat med sovetider. Flere af jer har efterspurgt en plakat med sove-råd til forældrene. Den er her nu. Hæng plakaten hvor forældrene færdes – og giv dem en hjælpende hånd. Mange forældre kæmper med at få børnene til at sove.

  Format:
  A3

  Læs mere
 36. sol og sundhed
  149,00 kr
  PLAKAT - Sol og sundhed

  Børn og voksne har brug for sol til at danne tilstrækkeiigt D-vitamin, og dermed er solen afgørende for vores sundhed. Man skal have et balanceret forhold til solen. 

  Læs mere
 37. Undgåsyge
  149,00 kr
  PLAKAT - Undgå syge børn

  Alle små børn bliver syge i ny og næ. Du kan gøre meget for at sygedagene bliver så få som muligt. Følg de simple og effektive råd fra plakaten.

  Læs mere
 38. Nærvær plakat
  149,00 kr
  PLAKAT Nærvær styrker barnets trivsel

  Pynt dine vægge med et smukt budskab, med den fine plakat om nærvær.

  Læs mere
 39. Søvn-råd voksne
  149,00 kr
  PLAKAT Sov Godt (Voksne)

  God søvn har stor betydning for bl.a. ens livskvalitet, sundhed, humør, koncentration, helbredelse og arbejdsglæde. Hæng plakaten op et sted, hvor du tror den kan gøre gavn.

  Læs mere
 40. Sådan takler du
  199,00 kr
  Sådan takler du den danske mand
  Forfatteren Henrik Day Poulsen har tidligere skrevet bestselleren ”Hverdagens psykopater – mennesker der skader andre”. I denne bog finder han dog den mere humoristiske side frem og slår fast, at der er tale om variationer af mandetyper og ikke psykiatriske diagnoser. Læs mere
 41. sådan takler du den danske mand
  59,00 kr
  Sådan takler du den danske mand (E-BOG)
  Forfatteren Henrik Day Poulsen har tidligere skrevet bestselleren ”Hverdagens psykopater – mennesker der skader andre”. I denne e-bbog finder han dog den mere humoristiske side frem og slår fast, at der er tale om variationer af mandetyper og ikke psykiatriske diagnoser. Læs mere
 42. Skolebarnets søvn
  Skolebarnets søvn - pjece

  God søvn er grundlaget for en god dag - det gælder for alle. For skolebarnet betyder en god nats søvn bedre indlæring, bedre vækst og udvikling samt færre konflikter i hverdagen. 

  Læs mere
 43. Skrøbelige hjerter
  100,00 kr
  Skrøbelige hjerter

  Anna Storm en ung og samvittighedsfuld læge. Da hun en dag i skadestuen undersøger en ung biotekdirektør efter et trafikuheld, vurderer Anna umiddelbart, at han er uskadt. Men da hun et par uger senere erfarer, at manden har begået selvmord, begynder hun at undre sig. 

  Læs mere
 44. sov_godt
  25,00 kr
  Sov godt med Dr. Manniche - Lydbog

  Savner du også en god nats søvn, der får dig til at være frisk dagene efter? Prøv denne effektive lydbog, som på små 6 minutter får dig til at sove trygt og godt hele natten lang. 

  Lydfilen kan nu også købes på CD-ROM.

  Læs mere
 45. Søvn konsultation
  800,00 kr
  SØVN KONSULTATION om dit barns søvn

  Sover dit barn uroligt om natten? Få 30 min. personlig konsultation af læge og søvnekspert Vibeke Manniche.

  Ring og bestil tid på 31 10 70 70

  Betalingen foretages først ved tidsbestillingen

  Læs mere
 46. Udenfor Sæsonen
  149,00 kr
  Udenfor Sæsonen

  ”Udenfor sæsonen” er 5. Krimi i rækken om børnelægen Anna Storm. Denne gang er hun taget til Bornhom for at arbejde 3 måneder på Rønne Sygehus, efter kort tid indbringes en mand akut på en af Annas vagter efter han er fundet på et hotelværelse bevidstløs i eget opkast, kort tid efter er manden død.

  Læs mere
 47. Web design sketchbook
  120,00 kr
  WEB DESIGN SKETCHBOOK

  WEB DESIGN SKETCHBOOK - et uundværligt værktøj til webdesigneren. Visualiser og skitser hurtigt dine designs på pixeleret papir og bevar samtidig et nøjagtigt proportionelt overblik over størrelsesforholdet.

  Læs mere
 48. Ønsker
  12,00 kr Fra 8,00 kr
  Ønsker til min sidste tid - pjece

  ”Ønsker til min sidste tid” er en ny pjece, som er beregnet til at hver af plejecentrets beboer udfylder deres ønsker til den sidste tid og tiden efter deres død. Dermed hjælpes såvel pårørende som personalet. 

  Læs mere
Desc

48 varer

Vis som Gitter Liste
pr. side
To Top