Iværksat af kvinder

af Charlotte Wendt Jensen

Dette er bogen til dig der går rundt med en lille eller stor iværsætter i maven og ønsker at blomstre, fordi vi KAN! Bogen indeholder iværksætterråd, samt en lang række praktiske vejledninger, der vil hjælpe dig godt på vej i dit nye liv.

 

Iværksat af kvinder - Iværksat af kvinder - er skrevet af journalist Charlotte Wendt Jensen, der har interviewet 10 kvinder med tilsammen ni fortællinger om, hvordan de satsede på deres drøm - lige fra tøj, smykker, hår, mad til bygninger. Kvinderne fortæller om deres erfaringer fra bl.a. økonomi, branding og fordomme til stress, afsavn, barsel og sygdom. Som prikken over i´et er der i bogen en lang række praktisk vejledninger, der gør det nemt at kaste sig over iværksætterlivet.

 

Iværksat af kvinder fortæller historierne om:

Gun Britt Zeller, stifter af Gun-Britt Coiffure, GB by Gun-Britt og Simply by Gun-Britt

Christiane Barbara BrannerWilton og Louise Marie Christensen, stiftere af butikken Lubarol

Pernille Rahbek, stifter af det virtuelle PR bureau Magnet- The Ultimate Showroom

Julie Fagerholt, stifter af tøjmærket Julie Fagerholt Heartmade

Pernille Rasmussen, stifter af Kongenshus Kro & Hotel

Mai Manniche, stifter af smykkefirmaet JEWLSCPH

Eva Harlou, stifter af Arkitektfirmaet Eva Harlou

Asta Wellejus, stifter af Die Asta Experience

Michelle Hviid, stifter af Running Dinner

 

Bogen indeholder også iværksætterråd fra powerteamet: journalist og karriererådgiver Mette Holbæk og coach Pernille Melsted, samt en lang række praktiske vejledninger, der vil hjælpe dig godt på vej i dit nye liv.

 

Læs mere på facebook-gruppe - Iværksat af kvinder - kun for kvinder, med fokus på en kontinuerlig dialog om det at være kvindelig iværksætter. Alle kan her bidrage med deres erfaringer, spørge til andres erfaringer - og i det hele taget få lysten og modet til iværksætterlivet.

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Iværksat af kvinder
Din bedømmelse