Udvalgte

Desc

11 varer

Vis som Gitter Liste
pr. side
 1. Baby- og Børnetegn
  75,00 kr Fra 20,00 kr
  Baby- og børnetegn

  "Baby- og børnetegn" er en fyldestgørende introduktion til at lære de grundlæggende tegn. Babytegn fremmer den sproglige udvikling og kan mindske frustratioerne, når babyens eller barnets ord endnu ikke slår til.

  Læs mere
 2. Børns søvn
  Børns søvn - pjece

  Lille pjece med gode råd og vejledning til børns søvn. Vidste du for eksemple at børn mellem 1-3 år har en søvnbehov på mellem 12-14 timer? Alt dette kan du blive meget klogere på lige her. 

  Læs mere
 3. De sidste levedøgn
  De sidste levedøgn

  De sidste levedøgn" henvender sig til de pårørende, og giver på en sober og værdig måde information omkring de sidste levedøgn. Det er forskellige hvad folk ønsker og derfor er det vigtigt at lytte. 

  Læs mere
 4. Det elsk-værdige barn
  Nærvær - Styrker barnets trivsel - pjece

  ”Nærvær – styrker barnets trivsel” . Pjecen er henvendt til forældre og er ligesom vores andre populære pjecer tænkt som en understøttelse af jeres dialog og samarbejde med forældrene. Pjecen indeholder gode råd om bl.a. nærvær, smartphones, tøffetid, ferier/fridage og højtlæsning.

  Læs mere
 5. Det elsk-værdige barn
  149,00 kr
  PLAKAT - Bevægelse og motion (Tænk det ind i hverdagen)

  Få insirayion og hjælp til mere bevægelse og leg i hverdagen, med denne plakat er der god hjælp og hente. 

  Læs mere
 6. Det elsk-værdige barn
  149,00 kr
  PLAKAT - Det elsk-værdige barn

  Plakaten er beregnet til uddeling blandt dagpasningens forældre, der tages fat i fællesskabets regler, herunder hvorfor høflighed, venlighed, og hjælpsomhed er så vigtige egenskaber hos børn.

  Læs mere
 7. Undgåsyge
  149,00 kr
  PLAKAT - Undgå syge børn

  Alle små børn bliver syge i ny og næ. Du kan gøre meget for at sygedagene bliver så få som muligt. Følg de simple og effektive råd fra plakaten.

  Læs mere
 8. Nærvær plakat
  149,00 kr
  PLAKAT Nærvær styrker barnets trivsel

  Pynt dine vægge med et smukt budskab, med den fine plakat om nærvær.

  Læs mere
 9. Sol og Sundhed
  Sol og sundhed - pjece

  Denne pjece kommer med gode råd og vejledning til hvordan du bedst beskytter dit barn i mod solens stråler. Samt den svære balancegang med solcremer, herunder de hormonforstyrrende stoffer, som cremerne indeholder.

  Læs mere
 10. Søvn og ældre
  Søvn og ældre

  Søvn er afgørende for et sundt og godt liv. Når man bliver ældre ændrer søvnmønsteret sig helt naturligt, men mange ældre tror fejlagtigt, at det er dem, der har et problem. 

  Læs mere
 11. Undgå syge børn
  Undgå syge børn - pjece

  Denne pjece "Undgå syge børn" giver forældre og institutionspersonale retningslinjer for hvordan sygdom blandt børnene minimeres. Her får du gode råd og vejledning.

  Læs mere
Desc

11 varer

Vis som Gitter Liste
pr. side
To Top