Betingelserne er gældende for al handel foretaget via Forlaget LIVA's webshop. Bemærk i øvrigt, at der gælder særskilte regler såfremt man handler som erhvervsdrivende. Nedenstående betingelser er kun gældende for forbrugerkøb.

PRISER


Alle de viste priser på webshoppen vises i danske kroner (DKK) og er inklusive moms og gebyrer. Levering til Danmark pålægges porto i henhold til forsendelsen vægt efter PostDanmarks til enhver tid gældende takster. Levering til udlandet, inkl. Grønland og Færøerne tillægges ekstra gebyr fastsat efter Post Danmarks normale takster.

BETALING

Transaktionsvalutaen der benyttes er DKK

SIKKER BETALING PÅ NETTET 

Forlaget LIVA er en del af LIVA Group APS (CVR: 25474945). Forlaget LIVA er godkendt af PBS til at modtage betalinger over nettet. Alle betalinger foregår via en sikker krypteret SSL linie direkte til PBS. Så snart dine kortoplysninger er godkendt af PBS, godkendes din ordre og selve beløbet trækkes så først på din konto når smykkerne sendes afsted. Der kan benyttes følgende betalingskort: Dankort.

Der kan også betales med bankoverførsel til LIVA Groups bankkonto. Kontonummeret hertil er: Danske Bank, Reg.nr.: 3347 Kontonr.: 9493786

Der kan også betales med MobilePay. Mobilnummeret hertil er: 30934

LEVERING/FRAGT

Alle ordrer afsendes med PostNord og pålægges porto i henhold til vægt efter PostNords til enhver tid gældende takster. Ved levering til udlandet tillægges ekstra gebyr efter PostNords normale takster

Bemærk at du under ordreafgivelse har mulighed for at angive en alternativ leveringsadresse. Denne kan benyttes såfremt det bestilte skal sendes f.eks. som gave. Der vedlægges derfor ikke faktura i forsendelser som er bestilt til anden leveringsadresse. 
 

RETURRET

Du er som forbruger omfattet af forbrugerlovens regler og har dermed mulighed for at returnere det købte inden for 14 dage efter modtagelsen.

Ved returnering af varen skal denne være i samme stand som ved modtagelsen.

Forsendelsesomkostningerne forbundet hermed returneres ikke.

Når den returnerede vare er modtaget hos Forlaget LIVA, vil beløbet blive overført til din konto inden for cirka 4 arbejdsdage.

Alle returvarer bedes sendt til: Forlaget LIVA, Blegdamsvej 104 A, 1. sal, 2100 København Ø, mærk kuverten 'retur'.

OBS! Der er ingen returret på e-bøger.

KØBELOVENS ALMINDELIGE REGLER 

Hvor andet ikke er specificeret i nedenstående tekst følger vi købelovens almindelige regler.
Kontrakten er udformet og indgås på dansk og er ikke tilgængelig på vores webside, hvorfor du bør udskrive og gemme ordrebekræftelsen. Vi forbeholder os ret til at annullere en handel, hvis der er opgivet forkerte priser på hjemmesiden, da disse kan være autoberegnet. Den ordrebekræftelse der genereres ved køb, er således en kopi af indkøbskurven og ikke vores accept på at handlen gennemføres.

MANGLER OG REKLAMATION 

Hvis køber vil påberåbe sig en mangel, skal køber give sælger besked indenfor rimelig tid.
Lider varen af en konstateret mangel, kan der foretages en af følgende: Manglen afhjælpes. Der kan foretages omlevering. Laves et passende afslag i købesummen. Købet kan ophæves hvis manglen er væsentlig. Sælger betaler porto retur til sælgers lager. Varen skal returneres forsvarligt emballeret. Der kan ikke returneres varer uden forudgående aftale.