Medicin der dræber

af Henrik Day Poulsen

Medicin, der dræber er en fiktiv historie om læger og medicinalindustrien. Efter en række mystiske dødsfald ryster et stort medicinalfirma og truer forretningen. Korruption, grådighed, ekstrem kontrol og overvågning af medarbejderne, også reelle forretningsmetoder anvendes.

Medicin, der dræber er en fiktiv historie om læger og medicinalindustrien. En række mystiske dødsfald ryster et stort medicinalfirma og truer forretningen. Historien krydres med fakta om, hvilke metoder, man anvender i medicinalindustrien til at påvirke læger og hvordan læger selv agerer. Korruption, grådighed, ekstrem kontrol og overvågning af medarbejderne, men også reelle forretningsmetoder anvendes.

Forfatteren er i dag overlæge og offentligt ansat, men har selv været ansat fire år i et af verdens største medicinalfirmaer.

Om forfatteren:

Henrik Day Poulsen (født i 1965), speciallæge i psykiatri. Han er redaktør og forfatter til to lærebøger i psykiatri og har udgivet flere populære bøger om psykopater, fanatikere, narcissisme og vold mod kvinder. Henrik Day Poulsen anvendes ofte i medierne som psykiatrisk ekspert og er en flittig foredragsholder.

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Medicin der dræber
Din bedømmelse